ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΙΙ - 27 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ 585.000 ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ECONSTRUCT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ

 ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2

Το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ (Β Κύκλος) έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 με το πληροφοριακό σύστημα να δέχεται αιτήσεις για τις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας.

Όπως αναφέρει και τη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για τις συγκεκριμένες περιφέρειες, υποβλήθηκαν συνολικά 11.880 αιτήσεις και δεσμεύτηκαν 148,5 εκατ. €. Καταχωρήθηκαν συνολικά περί τις 20.670 αιτήσεις σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Το γεγονός αυτό υπερφόρτωσε το πληροφοριακό σύστημα και προκλήθηκαν καθυστερήσεις καθ' όλη τη διάρκεια την ημέρας. 

Η εταιρία μας, με οργάνωση, υπομονή και συνέπεια, παρολες τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την διάρκεια υποβολής των αιτήσεων, ολοκλήρωσε επιτυχώς 27 αιτήσεις και δέσμευσε 585.000 € για τους πελάτες τις, ώστε να μπορέσουν να αναβαθμίσουν ενεργειακά την κατοικία τους το προσεχές έτος. 

Ευχαριστούμε για την προτίμηση, σειρά έχει η Δυτική Μακεδονία για την οποία οι πύλες ανοίγουν την Πέμπτη 26/9/2019.   

Leave your comments

Comments

  • No comments found